SIKO Team

Направихме първа копка на новия SIKO логистичен център

На 29 август 2017 г. SIKO Trans направи първа копка на новия си логистичен център в София. Той се намира на стратегическо място, в непосредствена близост до летището, на адрес ул. Неделчо Бончев 27.

На официалната церемония присъстваха колеги, приятели и служителите на SIKO. По повод събитието Поликсена Кръстанова, изпълнителен директор на НСБС (Национално Сдружение на Българските Спедитори), връчи на Кольо Дойнов, собственик и управител на SIKO Trans, поздравителен адрес от името на асоциацията и пожела много здраве, успехи и доволни клиенти.

След много усилия успяхме да стартираме отдавна желан проект. Отне ни две години от момента на закупуването на земята до днешната първа копка, но сега планираме строежът да приключи за 12 месеца и догодина по това време да сме посрещнали първите клиенти в новите си склад и в офисна сграда.“, каза Кольо Дойнов.

Складовата част на новия център ще е на площ от 4 дка, а офис сградата – 3 дка, като тя ще е пететажна. За строежа на логистичния център ще се използват модерни напречни плочи, специално изпълнени за SIKO Trans, благодарение на които в офис сградата на логистичния център ще има просторни отворени площи без носещи колони и греди.

Складът е достатъчно висок и ще се използва високостелажна система за складиране. Предвидена е и система за пожарогасене със спринклерна глава за всяко едно пале. Пожарогасителната система е тип ESFR (Early Suppression Fast Response), която е значително по-ефективна от конвенционалните такива.

Подготвили сме се за сериозно и отговорно съхранение на всякакъв вид стоки и товари, като ще бъдем много гъвкави, за да можем да отговорим на изискванията и нуждите на всички наши клиенти – настоящи и бъдещи.“, добави Кольо Дойнов.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

Ползвайте мобилното приложение на SIKO на SIKO App.

Други Новини