SIKO Team

Стартираме дейност на бизнес юнитите SIKO Logistics, SIKO Sped и SIKO Air & Sea

Воден от желанието да усъвършенства предлаганите услуги и да постигне максимална гъвкавост в работата със своите клиенти и партньори, мениджърският екип на SIKO Trans предприема стратегия за развитие на фирмата, свързана с диверсификация на услугите.

SIKO Logistics ще развива логистичната дейност на предприятието, SIKO Sped ще се фокусира върху сухопътна спедиторска дейност, извършвана до момента от компанията-майка, SIKO Air & Sea ще се занимава с авио и морска спедиция.

„Видяхме промяната на пазара и колко по-силни сме в тази среда, прилагайки иновативни организационни решения и подобрявайки услугите си, което се проектира и върху пазарната ни позиция. Резултатите потвърдиха убеждението ни, че обособяване на отделни бизнес дейности ще допринесе за установяване на прозразчност за процесите, включително и ще улесни нашите партньори.“, споделя управителят на компанията Кольо Дойнов.

Планираната експанзия на компанията в условията на динамично развитие на пазара фокусира специфичните операции в три дъщерни компании, които са 100% собственост на SIKO Trans и са управлявани от Кольо Дойнов.

Цел на разделението на дейностите е постигането на устойчива конкурентоспособност в дългосрочен план и установяване на фокус върху процесите. Така обособяваме инфраструктурни знания и осигуряваме индивидуално създадени услуги за клиентите си. Прогнозата ни за 2016 г., продължава своето развитие и през настоящата 2017 г. и показателите сочат, че ръстът ще продължи и в перспектива.“, коментира Дойнов. „Поставяме се „в обувките“ на клиентите ни, тъй като разбираме значението на нашите услуги за техния бизнес. С новата организационна структура вярваме, че ще задоволим специфичните им нужди.“, допълва Кольо Дойнов.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

Ползвайте мобилното приложение на SIKO на SIKO App.

Други Новини