SIKO Team

Оборудвахме логистичната си база със стелажна система Conventional

SIKO Trans се довери на Евромаркет Кари за оборудването на новата си логистична база и закупи стелажна система „Conventional”. Проектът включва 5 770 палетни места с товароносимост на палето място 1000 кг. Концепцията на стелажната система за SIKO Trans беше разработена и изчислена спрямо зададените от клиента изходни данни. Системата е съобразена с изискванията на товарите, които ще се стифират, със складовата подемна техника и работните процеси в склада на клиента.

Стелажната система “Conventional”, производство на фирма MECALUX, е най-оптималното решение за складиране на разнообразни стоки, подредени на палети. Тя осигурява постоянен и независим достъп до всеки палет и възможност за обработката му по всяко време. Позволява да бъде пригодена за складиране на товари с различни характеристики посредством много допълнителни елементи и принадлежности, които се предоставят като опция. MECALUX е водеща компания на пазара на стелажни системи в Испания и на трето място в света в своята област. Продава в над 70 страни и гарантира висококачествени продукти и отлично обслужване на клиентите от създаването на компанията преди 50 години.

Предложената стелажна система, производство на MECALUX, е разработена съгласно провеждането на постоянни тестове в лаборатория и с отчитане на поведението в реални работни условия. В резултат на това детайлите са проектирани и произведени с максимална устойчивост, здравина и удължена експлоатация.

Палетните стелажни системи, предлагани от Евромаркет Кари, са разработени и тествани съгласно изискванията на Европейския комитет по стандартизаци (CEN) и нормативите EN15512, EN15620, EN15629 и EN15635.

SIKO Trans е част от група дъщерни компании, които предоставят качествени услуги за сухопътна спедиция, транспорт и складова дейност. Компаниятаима богат опит в спедицията и превозите до Австрия, Германия, Италия, Франция и цяла Европа. Осигурява цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция и складиране. Разполага с широка мрежа от партньори и агенти и предлага сигурен и изгоден транспорт от врата до врата на цели, частични и групажни товари.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

Ползвайте мобилното приложение на SIKO на SIKO App.

Други Новини