SIKO Team

Първият чек "Препоръчай приятел" за 1 000 лв. отиде при Симона Йолова

Симона Йолова е първият носител на чек за 1 000 лв. от програмата ни "Препоръчай приятел". Тя препоръча своята приятелка Таня Тасева, която от началото на юни месец е част от екипа на SIKO като един от обещаващите ни спедитори.

Симона е разбрала за програмата "Препоръчай приятел" от свой познат, който също е част от екипа ни и веднага е решила да действа. За което сме ѝ безкрайно благодарни, разбира се. Самата Симона е начален учител, но като се замислим, не е изключено скоро и тя да се присъедини към нас, предвид страхотния ѝ нюх за успешни кадри.

Програмата „Препоръчай приятел“ дава възможност на всеки да препоръча свой познат с опит в спедицията и управлението на товари. И ако кандидатът бъде одобрен и назначен на трудов договор, препоръчалият го ще получи бонус от 1 000 лв.

Как да участваш в програмата „Препоръчай приятел“.

Можеш да препоръчаш себе си или свой познат. Изпрати на jobs@sikotrans.com кратко представяне или CV на подходящия, според теб, кандидат. Задължително условие е той да има поне 1 година опит в спедицията, да е комуникативен, умело да печели доверието на превозвачи и да има желание да работи в компания с утвърдени ценности и високи стандарти. Ако препоръчаният кандидат е одобрен и назначен на работа в SIKO, получаваш бонус от 1 000 лв.

Последвайте ни и във Facebook.

Кариерата при нас ви очаква в LinkedIn.

А ако сте сред така надеждните ни превозвачи, използвайте мобилното приложение SIKO App.

Други Новини